Pages

2010/05/04

Hasonlóság.

-.-

Ki akarsz tűnni valamivel? Úgyis beskatulyáznak. Úgyis hasonlítani fognak valamihez vagy valakihez, amihez közöd sincs. Bármennyire küzdhetsz, sosem leszel egyedi és sosem fognak elismerni úgy, hogy ez igen, ez igazi újdonság, ilyet még nem látott a világ. Aham, álmodj. Minden ami női és extrémebb, az Gaga??? Normálisak vagytok? Lehet, hogy Lady Gaga olyan iszonyat nagy egyéniség, exrém, kihívó, stb, de attól még nem akar mindenki Gagára hasonlítani illetve nem kell mindent hozzá hasonlítani. Azért, mert szőke vagyok, háromszög alakú szemüveget viselek, férfi inget és nyakkendőt még nem akarok úgy kinézni, mint Ő :'D

Gondoljunk mondjuk a 80-as évek sztárjaira :D Mert ott is lehet látni 1-2 extrém dolgot, sőt, gondoljunk csak bele, hogy az ő idejükben mennyire számított ez extrémnek.

Annie Lennox
Cindy Lauper
(nem véletlenül készítetek közös fotósorozatot.)
















Cher
Mindig voltak olyan énekesnők, akik "érdekesebbek" voltak az átlagnál. Nem kell Gagát annyira felfújni, felesleges.

3 megjegyzés:

  1. Bocsde ezzel nem feltétlenül értek eggyet. Persze valamilyen szinten igaz, de ha csak az én világomban nézek körül... Sean Burns(25éves, bmxes legjobb videója az Animal All Day) a legtöbb bmxes elismeri mint az az ember aki megreformálta a streetes stílusról alkotott képet. Amikor ismert lett a Metal Bikes segítségével, mindenki felkapta a fejét, hogy húú ki ez az állat? Két-három hét múlva mindenki helyből levágta hogy EZ Sean Burns. Azóta persze sokan próbálják másolni, és ha a trükkökkel és azok színvonalával nem vetekedhetnek, az öltözködését mindenképpen koppintják. Csak ennyit akartam

    VálaszTörlés
  2. Üdv.
    És? Magyarázd el, mi köze a 2nek egymáshoz! Amúgy ha nem tetszik, nem kell olvasni és nem kell Velem úgy viselkedni, mintha teljesen buta vagy hülye lennék. Majd akkor kritizáld a blogom, mikor a tiéd olvasható állapotban lesz. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. Ezen a dolgon pillanatnyilag is dolgozom, és az hogy megosztom a véleményem még nem kritizálás. A kettőben az a közös, hogy akár zenét, bmxet, filmeket vagy tulajdon képpen bármi divathoz kapcsolódót nézünk mindenképpen ott van az a tény hogy mindenki törekszik az egyéniség kiaalakítására, és ez minden téren nehéz. Én csak egy példát hoztam az egyéniség létezésére egy olyan szubkultúrában, amely mára sajnos divattá, sőt, egy teljességgel populáris dologgá vált.

    VálaszTörlés